Meeting & Events

ONZE
RUIMTES

Bar Bistro SAAM beschikt over twee ruimtes die perfect zijn voor meetings en events. Interesse in één van deze ruimtes? Laat je aanvraag achter via het contactformulier.

Naast Bar Bistro SAAM zijn er diverse andere beschikbare zalen. Deze ruimtes zijn ideaal wanneer je eerst een programma of presentatie hebt. Onafhankelijk hebben ze een zitcapaciteit van 80 en 105 personen. De zalen kunnen samen en individueel gehuurd worden. Buiten de zaal kunnen wij een buffet klaarzetten waar jouw gasten kunnen genieten van iets lekkers, met aansluitend een borrel in de Event Space. 
 
Neem voor meer informatie een kijkje in onze event brochure.

Tevens heeft MECC Maastricht nog talloze vergaderzalen te huur, waar ook onze catering mogelijk is. Kijk voor meer info op www.mecc.nl/boek-jouw-meeting.

THE BOARDROOM

Deze aparte ruimte boven het restaurant leent zich uitstekend voor evenementen met een besloten karakter, zoals vergaderingen, presentaties en diners. De ruimte is gemakkelijk in te delen dankzij de modulaire tafels en loungehoek. Alle denkbare (audiovisuele) benodigdheden zijn beschikbaar.

Aantal personen: 25

Prijs per persoon:
€ 42,50 halve dag
€ 47,50 hele dag

EVENTSPACE

Voor informele bijeenkomsten zoals borrels en recepties sluit Bar Bistro SAAM een gedeelte van het restaurant af. In de Event Space vind je een grote bar. Indien de weersomstandigheden het toelaten, is het ook mogelijk om een deel van het terras bij de Event Space te betrekken. Zo kun je ook in de zomer optimaal genieten van jouw event!

Aantal personen: 50

GROTE GROEPEN

Voor groepen groter dan 12 personen verwijzen wij je graag naar de vele vergadermogelijkheden in het gloednieuwe congrescentrum van MECC Maastricht.

Bekijk de verschillende opties en doe een vrijblijvende aanvraag.

RESERVEER EEN RUIMTE

Reserveer direct (meeting room)

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ
Begintijd vergadering*
:
Eindtijd vergadering*
:
Verzoek van catering*