Meeting & Events

ONZE
RUIMTES

Bar Bistro SAAM beschikt over twee ruimtes die perfect zijn voor meetings en events. Interesse in één van deze ruimtes? Laat je aanvraag achter via het contactformulier.

Naast Bar Bistro SAAM zijn er diverse andere beschikbare zalen. Deze ruimtes zijn ideaal wanneer je eerst een programma of presentatie hebt. Onafhankelijk hebben ze een zitcapaciteit van 80 en 105 personen. De zalen kunnen samen en individueel gehuurd worden. Buiten de zaal kunnen wij een buffet klaarzetten waar jouw gasten kunnen genieten van iets lekkers, met aansluitend een borrel in de Event Space. 
 
Neem voor meer informatie een kijkje in onze event brochure.

Tevens heeft MECC Maastricht nog talloze vergaderzalen te huur, waar ook onze catering mogelijk is. Kijk voor meer info op www.mecc.nl/boek-jouw-meeting.

THE BOARDROOM

De Boardroom is een aparte ruimte boven het restaurant met een capaciteit van 25 zitplaatsen. De ruimte is gevuld met modulaire tafels en een loungehoek, voor een echt woonkamergevoel. Het leent zich uitstekend voor bijeenkomsten met een besloten karakter zoals vergaderingen, trainingen, presentaties en diners. De ruimte beschikt over audiovisuele faciliteiten, zoals een TV scherm met HDMI-aansluiting en videobar voor online meetings. Voor de gasten is onbeperkt verse bonenkoffie, cappuccino, thee en water inbegrepen. Ook bieden wij een flipover met stiften en schrijfwaren met notitieblok aan in de vergaderruimte. Tevens kunnen de gasten gratis parkeren op de parkeerplaats van het MECC.

1-2 UURS ARRANGEMENT 34,50 per persoon

2-4 UURS ARRANGEMENT 39,50 per persoon

4-8 UURS ARRANGEMENT 44,50 per persoon

Wilt u tijdens de vergadering een lunch serveren aan uw gasten? Wij hebben verschillende luncharrangementen in ons assortiment. 

EVENTSPACE

Vooraan in SAAM ligt de Event Space, een door middel van een glazen wand af te sluiten gedeelte van het restaurant. De ruimte beschikt over een grote bar en is daardoor erg geschikt voor groepen en bijeenkomsten met een informeel karakter zoals borrels, recepties, events of diner. Bij lekker weer is het mogelijk om een gedeelte van het terras hierbij te betrekken. De zitcapaciteit van de Event Space beslaat 30 personen. Staand kunnen er 60 gasten terecht en is de ruimte exclusief voor uw gezelschap geboekt. Voor borrels tot 80 personen ontvangen wij u graag in de Event Space en aan de statafels rondom de bar. Organiseert u een evenement met meer dan 80 personen? Wij bespreken graag de mogelijkheden en zoeken samen naar een passende oplossing!

GROTE GROEPEN

Voor groepen groter dan 12 personen verwijzen wij je graag naar de vele vergadermogelijkheden in het gloednieuwe congrescentrum van MECC Maastricht.

Bekijk de verschillende opties en doe een vrijblijvende aanvraag.

VIRTUELE TOUR

RESERVEER EEN RUIMTE

SAAM (NL)

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ
Begintijd vergadering*
:
Eindtijd vergadering*
:
Verzoek van catering*